sollicitatietraining op maat

(This page is in the Dutch language for people in the Netherlands)

Sollicitatietraining

Het voeren van een sollicitatie gesprek is vaak een hele opgave. Je wordt geacht over een behoorlijke dosis zelfkennis te beschikken.

Het goed overbrengen van de motivatie om juist op deze baan te solliciteren is ook erg belangrijk. De eerste vraag die de interviewer meestal stelt is vaak: "Waarom solliciteert u op deze baan?"

Door deze vraag overtuigend te beantwoorden maak je een goede eerste indruk.

Het volgen van een sollicitatietraining kan je inzicht geven in deze vragen:

  • Kan je goed uitleggen waarom je dĂ©ze baan wil?
  • Kan je overtuigende voorbeelden aandragen uit je werk-verleden die goed aansluiten op de competenties van de baan waarop je solliciteert?
  • Hoe zit je en welke kleding past het beste bij je?
  • Hoe beantwoord je alle vragen zonder wollig over te komen?
  • Kan je duidelijk overbrengen wat jouw kracht is en hoe je daadwerkelijk waarde aan je toekomstige bedrijf/functie kan toevoegen?


De gespreks technieken die je leert in mijn korte 1 op 1 sollicitatie training (+/- 2 uur) zullen je op weg helpen de baan van je dromen te bemachtigen.

Samen gaan we aan de slag om je kracht naar boven te halen en de beste manier te vinden om jezelf te presenteren voor je toekomstige baan/ functie. We gaan dieper in op het competentie systeem en de STARe methode. Het oefenen van rollenspelen behoort ook tot de mogelijkheden.

Mijn naam is Onno van den Bovenkamp en ik heb een coachings opleiding afgerond in NLP (Neuro Linguistisch Programmeren).

Ik werk sinds 1998 bij de KLM als Purser, dat is de leidinggevende aan boord van het cabine personeel. Daarnaast ben ik de oprichter en beheerder van deze website die voornamelijk over small business coaching gaat, en als doel heeft uitgebreide informatie te verstrekken over het starten van je eigen bedrijfje.

Bel of email mij voor een sollicitatie training op maat. En informeer vrijblijvend naar mijn tarief. Het kan een groot verschil maken!

Contact

Telefoon: 035-69 15098 of 06-30 300 530

Email: [email protected]

Van Sollicitatietraining naar Home Page

New! Comments

Have your say about what you just read! Leave me a comment in the box below.